1 Mei viering

1 mei 2019, van 16:00 tot 22:00

Uitnodiging: herdenk en vier 1 mei met ons!
wat: Herdenking bij het Spiekman-monument om 16:00 (Mathenesserdijk) en avondprogramma in de Nieuwepoort vanaf 19:45 (Weena 711)

Ook dit jaar laten we 1 mei niet aan ons voorbij gaan zonder stil te staan bij onze sociaaldemocratische waarden, in de geschiedenis en in de toekomst. Iedereen is van harte uitgenodigd om deze dag bij te wonen.

De traditionele 1 mei-herdenking zal om 16.00u plaatsvinden bij het Spiekmanmonument (Mathenesserdijk in Spangen) in bijzijn van onze eigen wethouder Richard Moti.

De avond staat in het teken van de sociaaldemocratische toekomst, in het bijzonder in Europa met de Europese verkiezingen op komst. Hoofdspreker Agnes Jongerius zal haar visie op de Europese sociaaldemocratie met ons delen.

Het avondprogramma begint om 20.00u (inloop vanaf 19.45u).Locatie is Social Kitchen De Nieuwe Poort, Weena 711 (Groothandelsgebouw) in Rotterdam.

Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. Eventueel kan op eigen gelegenheid en kosten voorafgaand aan de lezing gedineerd worden bij De Nieuwe Poort. Het belooft een inspirerende en gezellige avond te worden. Neem vooral geïnteresseerden uit eigen kring mee die onze sociaaldemocratische waarden delen!