1 mei: Dag van de arbeid

1 mei 2018, van 16:00 tot 22:00, Spiekman Monument - H.P. Berlage | Spiekman Monument - H.P. Berlage

Op 1 mei vieren we weer de dag van de arbeid! Dit jaarlijkse evenement begint om
16 uur bij het Spiekmanmonument (Mathenesserdijk). Met onder andere burgemeester Ahmed Aboutaleb en Barbara Kathmann.

De dag van de Arbeid is een jaarlijkse feestdag. Overal in Europa is dit een vaste vrije dag, behalve in Nederland. Gelukkig houden wij met de PvdA altijd zelf een viering.

We beginnen de dag dus met elkaar bij het Spiekmanmonument om 16 uur. Daarna is het ‘Diner voor een Diner’ vanaf 17:30 uur. Onderaan dit bericht lees je wat dat is. Dit vindt plaats in Pier 80, aan de Rösener Manzstraat 80 in Delfshaven.

Wilt u aanwezig zijn bij het diner? Graag aanmelden bij Carolien Vermaas, rotterdam@pvda.nl Geef hierbij ook aan of u (betalende) introducés meeneemt.

Na het diner (vanaf 20 uur) is er een feestelijk programma met muziek , dans en poëzie van de Groove kings, Frank Fabian van Keeren en studenten, en interessante overdenkingen.

Afscheid

De afgelopen jaren hebben onze verschillende Raadsleden en gebiedscommissieleden zich op een bijzondere wijze ingezet om als volksvertegenwoordiger voor de Partij van de Arbeid op te komen voor Rotterdammers. Naast alle plichtplegingen en afscheiden vanuit de Raad, besteden we ook vanuit onze eigen PvdA op gepaste wijze aandacht hieraan.

Programma

16:00 – 17:00: bijeenkomst Spiekmanmonument met Ahmed Aboutaleb
17:30 – 19:30: diner voor een diner in Pier 80
20:00 – 22:00: feestelijke bijeenkomst met zang, dans en poëzie in Pier 80

Diner voor een diner

Koop een diner voor jezelf, en geef daarmee een diner weg aan iemand anders. Voor 25 euro maak je dus jezelf, én iemand anders blij. Kom dus langs, eet mee, en neem andere mensen die dit ook doen. Zo maken we samen veel Rotterdammers blij.