Bijeenkomst: Diversiteit in PvdA 010, hoe doe je dat?

26 september 2018, van 19:30 tot 21:30, Herenwaard 17, Rotterdam | Herenwaard 17, Rotterdam

Een afspiegeling (zijn) van de diverse samenleving, wat betekent dat?

Als PvdA willen we graag een vertegenwoordiging zijn van die diverse samenleving. We willen als brede volkspartij de stem van iedereen horen om de stad goed te vertegenwoordigen. Daarvoor moeten we alle groepen en lagen van de stad bereiken, horen en begrijpen. Hoe doe je dat? Hoe bereik je de diversiteit van de stad en (hoe) houden we die vast? Wat betekent dit voor onze vereniging, leden en het (nieuwe) bestuur? Hoe worden we zoveel mogelijk een afspiegeling van onze samenleving en benutten we de kracht van de diversiteit in de samenleving?

Op 26 september willen we deze thematiek met de leden bespreken. We hebben daarvoor twee sprekers uitgenodigd die continu met diversiteit van de stad werken: oud-wethouder van Den Haag Rabin Baldewsingh en regisseur bij Women Connected Kaat Zoontjes.

De bijeenkomst start om 19:30 bij Cinema Islemunda (Herenwaard 17, Rotterdam). Inloop vanaf 19.15u. Daarnaast  willen we met u in gesprek over het profiel voor het bestuur PvdA Rotterdam 2018-2020. Het belooft een interessante en interactieve bijeenkomst te worden! Komt allen!