3 april 2014

10 april Ledenvergadering PvdA Hillegersberg-Schiebroek

Beste leden,

 

De verkiezingen zijn geweest. In de gebiedscommissie Hillegersberg-Schiebroek zijn we vertegenwoordigd met één zetel. Geen verkiezingsuitslag waar we tevreden mee zijn, maar hoe dan ook een start van een nieuwe periode. Op 7 april wordt de nieuwe gebiedscommissie geïnstalleerd en weten we wie op de voorzitters- en vice-voorzittersstoelen terecht zijn gekomen. Bent u benieuwd hoe de commissie van start gaat en wat de rol van de PvdA daar zal zijn? Op 10 april praten we u graag bij in een ledenbijeenkomst.

 

Ook in onze (onder)afdeling gaan we richting een nieuwe periode. De toekomst van de partij-organisatie in onderafdelingen per gebied zal binnen de afdeling Rotterdam snel op de agenda komen. Wat vindt u belangrijk? En de termijn van ons onderafdelingsbestuur loopt binnenkort af. Ben u bereid zich actief in te zetten?

 

De ledenvergadering van de onderafdeling Hillegersberg-Schiebroek op 10 april staat in het teken van oud en nieuw. U bent van harte uitgenodigd een actieve bijdrage te leveren.

 

Dit staat op de agenda:

– afsluiting periode 2010-2014

– terugblik op de campagne

– samenstelling gebiedscommissie

– toekomst van de onderafdeling

 

Voor de volledige agenda: onderafdelingsvergadering_10april2014_agenda.pdf

 

Zien we u op donderdag 10 april? De ledenvergadering van de onderafdeling Hillegersberg-Schiebroek vindt plaats in Atelier Scherf & Verf, Asserweg 429-431. Aanvang 20 uur, bij de afsluiting om 22 uur drinken we met elkaar een glas op oud en nieuw.

 

Indien u een vervoersprobleem heeft maar wel wilt komen, kunnen wij u eventueel helpen. Laat u dit dan aub tijdig weten?

 

Vriendelijke groet,

Manon Marges

voorzitter PvdA Hillegersberg-Schiebroek

HiS@PvdARotterdam.nl

06 42 32 1800

 

-uitnodiging aan alle leden is per e-mail verspreid op 28/3/2014-