Enthousiasme voor PvdA bij Rotterdammers

Door Co Engberts op 27 mei 2019

De Rotterdammers zijn bij de Europese verkiezingen achter onze boodschap gaan staan. Zoals Frans Timmermans samen met de andere kandidaten heeft uitgedragen: een sterk, eerlijk en rechtvaardig Europa waar oneerlijke behandeling van werknemers, bedrijven en migranten wordt aangepakt. Punten die ook voor Rotterdam super belangrijk zijn.

Niet alleen landelijk is de Partij van de Arbeid de grootste partij, ook in Rotterdam heeft een groot deel op de PvdA gestemd. Ik vind het geweldig om te zien dat de Rotterdammers en de PvdA elkaar weer hebben gevonden! Hier zijn wij heel dankbaar voor en ik zie het als een oproep! De komende jaren werken we keihard om de visie van onze partij de komende jaren in de stad uit te dragen: in alle wijken, buurten en onder alle lagen van de samenleving.

Samen staan we sterker, zoals we dat in Rotterdam als geen ander kennen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat Rotterdam een stad wordt waar iedereen kan wonen, leven en werken. En daar hebben we elkaar voor nodig. Gelooft u hier ook in? Dan is dit het moment om lid te worden. Samen zetten we de beweging voort. Samen zorgen we voor een sterk, sociaal en eerlijk Rotterdam.

Co Engberts

Co Engberts

De afgelopen vier jaar heb ik mij als raadslid ingezet voor het onderwijs en de cultuursector in Rotterdam. Ik heb mij in die tijd met veel onderwerpen bezig gehouden, zoals het lerarentekort en een eerlijke beloning voor de Rotterdamse kunstenaar. Daarnaast heb ik mij hard gemaakt voor het aanpakken van kansenongelijkheid in het onderwijs. Het

Meer over Co Engberts