Door Justine Wildöer op 29 januari 2018

GEZOCHT: Social troll en media monitor voor social army

Social troll en media monitor

Onze social media content moet niet alleen verschijnen op jouw tijdlijnen, maar het liefst ook op die van jouw familieleden, buren, klas- en studiegenoten, collega’s, ex-geliefden, andere politieke partijen enzovoort.

Daarom zijn we op zoek naar de politieke junkies en social media fanaten, uiteraard met een sociaaldemocratisch hart, die onze content mee willen helpen verspreiden als een olievlek.

Dus ben jij een enthousiaste nieuwsvolger met kennis en interesse van de lokale (+ nationale) politiek? En wil je jouw kennis inzetten om de PvdA online te versterken? Goed nieuws: het is een match! Wij willen jou!

Profiel

  • Instagram, Facebook, Twitter: je snapt hoe het werkt en/of hebt hierover vernieuwende ideeën die je graag in de praktijk wilt brengen
  • Je hebt drie maanden, gemiddeld  1 tot max 4 uur per week tijd om te delen, liken en/of (als je wilt) mee te denken over social media strategie.
  • Je bent een zelfstandig werkende, hands-on teamspeler
  • Je handen beginnen te trillen als afkickverschijnsel wanneer je een paar uur niet op je telefoon hebt gekeken

Dit krijg je ervoor terug:

  • De mogelijkheid om behind the scenes mee te kijken en te doen
  • Begeleiding in het inzetten van Social Media kanalen op een creatieve manier
  • Een positieve verkiezingsuitslag: daar heb jij aan bijgedragen!

Herken jij in jezelf een media-watcher, social media fanaat of wil je gewoon met regelmaat PvdA content delen; reageer snel want dan kunnen we aan de slag!

Mail naar: justine.wildoer@pvdarotterdam.nl

Justine Wildöer

Justine Wildöer

Binnen de fractie help ik vooral Co, Steven en Duygu in hun raadswerk. Verder ben ik verantwoordelijk voor communicatie en denk ik met veel plezier na over nieuwe manieren om onze boodschap over te brengen!

Meer over Justine Wildöer