24 april 2014

Meld je aan voor de Spiekmanlezing

René Cuperus zal dit jaar de Spiekmanlezing uitspreken. De Spiekmanlezing is een podium voor denkers en doeners om hun visie uit te spreken over de betekenis en opdracht voor de sociaal-democratie. Aanmelden is nog mogelijk!

De Spiekmanlezing zal dit jaar worden uitgesproken door René Cuperus, columnist van de Volkskrant, cultuurhistoricus,  wetenschappelijk medewerker van de Wiardi Beckman Stichting, partij-ideoloog en partijcriticus.

Datum: 1 mei 2014
Tijd: Inloop 19:30 uur, start 20:00
Locatie: Pelgrimvaderskerk, Aelbrechtskolk 20

Aanmelden kan per e-mail via spiekmanlezing@pvdarotterdam.nl. Ook niet-partijgenoten zijn van harte welkom.

Volledig programma 1 mei
Om 16:00 uur begint de traditionele 1 mei viering bij het Spiekmanmonument aan het P.C. Hooftplein, met na afloop koffie, thee en iets lekkers (aanmelden hiervoor is niet nodig). Voorafgaand aan de Spiekmanlezing wordt het Spiekmandiner georganiseerd bij Restaurant Millers (Voorhaven 3). Dit begint om 18:00 uur. Aanmelden voor het diner uiterlijk 29 april (vermeld: vlees, vis of vegetarisch), ook via spiekmanlezing@pvdarotterdam.nl Kosten diner: € 25,- (inclusief voor-, hoofd- en nagerecht). Om 20:00 uur start de Spiekmanlezing in de Pelgrimvaderskerk.

Aansluitend nodigt de gemeenteraadsfractie u uit om onder het genot van een borrel na te praten en biedt zij een vooruitblik op haar activiteiten voor het komend jaar. Tot donderdag 1 mei!