24 april 2015

Nieuw PvdA ombudsteam in Rotterdam

De PvdA is in 2015 begonnen in Rotterdam met een compleet nieuw ombudsteam. Dit ombudsteam bestaat uit Tjeu Strous (coördinator), Bert Macbean, Jeanne Romeijn, Frans Hengeveld, Stef Möhlmann en Erik Pronk. Wij willen alle burgers van Rotterdam helpen die vastlopen in de wirwar van regels en bureaucratie.

dsc 8894

Het vorige ombudsteam heeft veel Rotterdammers geholpen met een grote diversiteit aan problemen over onder andere schulden, wonen en Wmo. Het nieuwe team is ook voortvarend van start gegaan en heeft onlangs een uithuiszetting weten te voorkomen.

Dus, voelt u zich onrechtvaardig behandeld of ervaart u problemen met overheidsinstanties? Schakel het PvdA ombudsteam in!

PvdA-lid of niet, het ombudsteam probeert voor iedereen een antwoord te vinden. Wij gebruiken hierbij onze kennis over wet- en regelgeving én het beschikbare politieke netwerk van de PvdA. Wij hopen met dit nieuwe team bij te dragen aan een oplossing. Het ombudsteam denkt met u mee, zoekt uit en verwijst door naar de juiste persoon of instantie. Als het nodig is wordt de gemeenteraadsfractie of de Tweede Kamerfractie ingeschakeld. Het is onze bedoeling om individuele problemen van burgers op te lossen en waar nodig onrechtvaardig beleid te veranderen.

We willen graag meer mensen helpen. Dus, zit u verstrikt in de regels of voelt u zich slecht behandeld? En komt u er niet meer uit? Of kent u iemand die dit overkomt? Geef het aan ons door via ombudswerk@pvdarotterdam.nl

Het PvdA ombudsteam Rotterdam