Nieuws van de Kandidaatstellingscommissie

26 juni 2021

De kandidaatstellingscommissie heeft al meer dan tien aanmeldingen gehad van leden voor een plek op de kandidatenlijst van de PvdA voor de Gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022. Dat is een mooi begin, maar we rekenen op nog veel meer enthousiaste kandidaten. Meld je aan met een mail aan [email protected]. We sturen je dan het profiel toe en nodigen je uit voor een informeel oriënterend gesprek in de eerste twee weken van juli. Je kunt ons ook iemand tippen waarvan je denkt dat zij of hij de PvdA in de gemeenteraad zou moeten vertegenwoordigen.
Officieel solliciteren hoeft nu nog niet, dat kan van 1 augustus tot en met 12 september. Je ontvangt daarover later in juli nader bericht.

De commissie richt zich de komende weken op het vinden van de ideale lijsttrekker. Als je vindt dat jij die persoon bent, meld je dan de komende twee weken bij één van de leden van de commissie of met een mail naar het e-mailadres hierboven. We voeren nog in juli met alle kandidaten een eerste gesprek, vervolggesprekken vinden plaats in de tweede helft van augustus. We hopen rond 1 september de lijsttrekker te kunnen voordragen aan het bestuur en aan de leden.