UPDATE:  Verkiezingscongres  27 November ALLEEN ONLINE – niet hybride

24 november 2021

Beste Partijgenoten,

Het aantal corona-besmettingen is opgelopen, de zorg staat onder grote druk. Waar we nog hoopten een hybride bijeenkomst te kunnen organiseren, moeten we voor ons verkiezingscongres helaas uitwijken naar volledig digitaal vergaderen.

Ik vind het erg jammer, want de vergadering die ons verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst vaststelt is bewogen, roemrucht en een hoogtepunt voor ons verenigingsleven. Met de leden samen de groepsfoto maken geeft mij altijd het gevoel dat de campagne begonnen is.

Het is ook erg jammer voor de kandidaten die hebben uitgekeken naar deze vergadering en we hadden ook liever op locatie – op 1,5m afstand – getoost op het resultaat waaraan de schrijvers van het verkiezingsprogramma en de kandidaatstellingscommissie hard gewerkt hebben. Natuurlijk had ik hen het liefst met in de zaal aanwezige leden bedankt voor al het werk dat zij verricht hebben.

We zijn de partij van “het mogelijk wil maken”, maar ook de partij die maatregelen neemt wanneer dat nodig is. Zo staan we in de samenleving, zo gaan we ook om met onze partij.

Hou de ledenbrief de komende dagen goed in de gaten. We zullen daarin nadere informatie geven voor het aanwezig zijn en stemmen tijdens de digitale vergadering. We zullen daarin ook meer informatie geven over de kandidaten, de amendementen op het verkiezingsprogramma(zodra het advies van het bestuur klaar is, komen deze op de pagina over de ALV)  en uitleg over de vergaderorde. Deze informatie zullen we ook steeds updaten op onze site: https://rotterdam.pvda.nl/agenda/save-the-date-voor-de-alv/. Ga daar dus heen voor het laatste nieuws.

Tot zaterdag, via het beeldscherm!

Marco