Verbouwing partijkantoor: We zijn over de helft!

29 september 2019

Goed nieuws! We zijn over de helft van het benodigde bedrag voor de verbouwing van ons partijkantoor! Veel leden hebben al gedoneerd of op andere manieren bijgedragen. Daarvoor zijn we erg dankbaar. Maar er is nog veel te doen, en we kunnen pas verder als de financiering rond is.

Zo willen we de vloer vervangen, heeft de keuken een opknapbeurt nodig en is er in de buitenruimte ook nog genoeg te doen. Daarom willen we een beroep doen op alle leden die nog niet hebben bijgedragen, elk bedrag is welkom.

U kunt via iDEAL doneren. Wilt u direct geld overmaken? Dan kan natuurlijk ook. U kunt rechtstreeks doneren naar ons rekeningnummer. Het IBAN-nummer is NL10 INGB 000 363 5012 t.n.v. Stichting Beheer Kantoor PvdA Rotterdam, o.v.v. verbouwing partijkantoor.

We begrijpen dat niet iedereen in staat is om een financiële bijdrage te leveren. Toch op zoek naar een manier om te helpen? Neem contact op met Rutger van het bestuur. Er zijn voor de verbouwing nog vrijwilligers nodig de komende tijd, alle hulp is welkom!