Verbouwing partijkantoor

4 september 2019

We hebben uw steun nodig!

Het partijkantoor van de PvdA Rotterdam bestaat al vele jaren. Het is het brandpunt van de afdeling waar al vele jaren druk wordt vergaderd, gedebatteerd en waar wordt gesproken over de koers van de afdeling. Na al die jaren en mooie momenten was het de hoogste tijd voor een grondige opknapbeurt! Zodat het partijkantoor ook in de toekomst garant kan staan voor mooie, gezellige en interessante bijeenkomsten. 

Voor de zomer zijn we begonnen met de grote verbouwing van het Willem Smalthof. We zijn een heel eind, maar we kunnen niet (verder) zonder uw hulp. De PvdA Rotterdam is op zoek naar donateurs die willen bijdragen aan het verwezenlijken van het nieuwe partijkantoor! 

U kunt via iDEAL doneren. Wilt u direct geld overmaken? Dan kan natuurlijk ook. U kunt rechtstreeks doneren naar ons rekeningnummer. Het IBAN-nummer is NL10 INGB 000 363 5012 t.n.v. Stichting Beheer Kantoor PvdA Rotterdam, o.v.v. verbouwing partijkantoor. 

Wilt u op een andere manier bijdragen?

We hebben uw financiële steun hard nodig. Maar natuurlijk kunt u nog veel meer doen om te helpen! Uw hulp is hard nodig. We zijn op zoek naar vrijwilligers die ons bijvoorbeeld willen helpen met schoonmaken en het opnieuw inrichten van het partijkantoor.

Ook voor de aankomende tijd zoeken we vrijwilligers. Zo zoeken we partijgenoten die bijvoorbeeld een bardienst zouden willen draaien. 

Meld u snel per e-mail bij ons aan!