Commissie Verkiezingsprogramma 2022

Commissie Verkiezingsprogramma 2022

Over Commissie Verkiezingsprogramma 2022

De Tweede Kamerverkiezingen zijn geweest. Teleurstellende uitslag, maar de PvdA deed het in Rotterdam wel ietsje beter dan landelijk. En we hebben een heel enthousiaste groep campagne-vrijwilligers gevormd. De campagne voor de Gemeenteraadsverkiezingen van 2022 kan van start!
De commissie Verkiezingsprogramma PvdA Rotterdam 2022 is al aan de slag. De commissie bestaat uit voorzitter Sid Morsink (voormalig bestuurslid), Mirjam van Tiel (bestuurslid), Evert Verkade (actief lid, voormalig fractiemedewerker PvdA Rotterdam), Koen Istha (wijkraadslid), Lydia Kramer-Blansjaar (voormalig deelraadslid en gebiedscommissielid), Adem Mustafa (Jonge Socialisten) Ryan Vos (Jonge Socialisten) en Renske Wienen (bestuurslid).

In samenwerking met fractie (onze ‘liaison’ is raadslid Co Engberts), leden, experts en stakeholders uit ‘het veld’ gaan we ons concept-verkiezingsprogramma opstellen en aan het bestuur aanbieden. De ALV mag het programma uiteindelijk vaststellen, door het later dit jaar eventueel te amenderen en erover te stemmen.

Vragen, tips, inzichten of input?
Doe mee met de thema-avonden of neem contact op!
Dat kan via [email protected], of rechtstreeks met de ’thema-trekkers’:

Cultuur – Mirjam van Tiel via [email protected]
Duurzaamheid – Ryan Vos via [email protected]
Onderwijs – Koen Istha via [email protected] of Evert Verkade via [email protected]
Veiligheid – Koen Istha via [email protected]
Werk en inkomen – Adem Mustafa via [email protected]
Wonen – Lydia Kramer-Blansjaar via [email protected]
Zorg – Sid Morsink via [email protected]

Inclusie is natuurlijk relevant, voorwaardelijk zelfs, voor alle bovenstaande domeinen. Toch kiest de commissie ervoor het ook als separaat thema te benoemen in het verkiezingsprogramma.

Inclusie – Adem Mustafa via [email protected]