Club Rood

14 maart 2018 - 15 maart 2018, van 19:30 tot 21:45, Boompjes 701 | Boompjes 701

Zeker zijn van een eerlijke sollicitatie; daar hebben we het over tijdens deze gezellige en boeiende talkshow. En daar valt genoeg over te zeggen. Want voorafgaand aan de show, gaan Lijsttrekker Barbara en Lodewijk  Asscher verhalen ophalen uit de Rotterdamse praktijk. Praten zij met ‘Aart, Aicha en Annabel’. Met jongeren, ouderen, laagopgeleiden en arbeidsbeperkten. Over hun successen, maar ook waar het knelt. Want Rotterdam is een van de economische vliegwielen van Nederland. Maar die aantrekkende economie werkt niet voor alle Rotterdammers. De kansrijken profiteren er volop van. Maar dit automatisme werkt nauwelijks voor degenen die, om wat voor reden dan ook, nog niet zo courant zijn. Een actueel onderwerp waar makkelijke oplossingen niet bestaan.  Een heerlijke Rotterdamse avond, onder leiding van presentatrice Jet Sol en afgewisseld met muzikale intermezzo’s. Dus die wil je niet missen.

Doe mee!

Doe mee!

Wil jij je idealen omzetten in daden? Vind je het belangrijk om je te laten horen of ons financieel te steunen? Dat kan! Doe met ons mee en maak het verschil!

Aanmelden voor campagneactiviteiten
    Top dat je meedoet! Geef hier aan wat je wil doen voor de campange, dan nemen we zsm contact met je op. Als je het nog niet weet of een goed idee hebt kun je dat ook aangeven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.