27 februari 2014

Campagne nieuwsbrief 2, PvdA IJsselmonde

Campagnenieuws

De campagne voor de verkiezingen van de gemeenteraad en gebiedscommissie is in volle gang. Op 19 maart is het zo ver. Nog een paar weken intensief campagne voeren. In deze nieuwsbrief een paar activiteiten waar wij uw steun voor vragen.

Facebook

Onze campagne is te volgen via onze facebook pagina: www.facebook.com/pvda.ijsselmonde. U draagt al uw steentje bij als u ons ‘liked’. Doe het meteen!

Campagnedag

Op zaterdag 8 maart is er een grote PvdA manifestatie in Lombardijen, IJsselmonde en de Beverwaard. We gaan er vanuit dat we die dag de straten van rood kleuren. Daarvoor hebben wij u nodig. We doen een dringend beroep op u als lid van de onderafdeling om op die dag met de campagne te helpen. Nadere informatie kunt u krijgen bij Tineke van Hal, 010-4328482 of per mail: [email protected]. Meld u aan!

In gesprek met Hamit Karakus

Onze stedelijke lijsttrekker komt naar IJsselmonde. Dat is de kans om hem nader te leren kennen, maar vooral om met hem in gesprek te gaan. De volgende onderwerpen komen aan de orde: Werkgelegenheid, Onderwijs, Armoedebeleid, Sociale  en Veilige wijken. Uiteraard vragen wij hem ook hoe hij tegen de nieuwe gebiedscommissies aankijkt. De bijeenkomst is op woensdag 12 maart, inloop vanaf 19.30 uur. Wijkgebouw De Dijk, Suzannadijk 153 te Rotterdam IJsselmonde, (halte Kerstendijk lijn 2). U bent van harte welkom!

Talkshow Islemunda

Donderdag 13 maart organiseert Islemunda een talkshow waarvoor alle IJsselmondse lijsttrekkers uitgenodigd zijn. Een mooie gelegenheid om deze prachtige nieuwe locatie in IJsselmonde van binnen te bekijken, maar bovenal om onze eigen lijsttrekker At Polhuis aan te moedigen. De talkshow begint om 13.00 uur.

Verkiezingsmarkt

Zaterdag 15 maart wordt in het winkelcentrum Keizerswaard de traditionele verkiezingsmarkt georganiseerd. Wij zijn als PvdA uiteraard met een kraam aanwezig. ’s Morgens is Duco Hoogland, 2e kamerlid, aanwezig en ’s middags vanaf 14.30 uur Mariet Hamer. Dan kunt u met hen in gesprek. Daarom: kom langs!

Stemmen

Het zal spannend worden op 19 maart. Elke stem telt. Als alle leden van de PvdA in Rotterdam gaan stemmen, betekent dat al één zetel! Zo belangrijk is het dat u gaat stemmen. Uiteraard rijdt ook dit keer de rode taxi voor leden (en anderen!) die niet zelfstandig naar het stembureau kunnen komen. Bel daarvoor naar Tineke van Hal, 010-4328482 of per mail: [email protected]. Natuurlijk kunt u ook iemand machtigen om uw stem uit te brengen. Ook daar helpen wij u bij.

Belangrijke gegevens

facebook: www.facebook.com/pvda.ijsselmonde

campagne coördinator: Tineke van Hal, 010-4328482 of per mail: [email protected]

lijstrekker: At Polhuis, 06 49858918 of per mail: [email protected]

plakploeg: Leonard Pavion, 06 42745934, mail: [email protected]