Door Co Engberts op 12 januari 2024

De strijd gaat onverminderd door!

Bericht aan onze leden:

Donderdag 11 januari 2024 namen we in de gemeenteraad afscheid van Richard Moti als raadslid. Daarmee stopte hij ook als onze fractievoorzitter, ik neem het stokje van hem over. Met gemengde gevoelens, want het ging net zo lekker met hem aan het roer. Dat motiveert me tegelijkertijd om verder te gaan op het pad.

Dicht bij de mensen in de stad. Hun zorgen en hun hoop serieus nemen. In de raad voor hun belangen op komen. Tegen de politiek in die mensen bevoordeelt die het al goed hebben. Tegen de politiek die denkt de lakens uit te kunnen delen zonder zich iets aan te trekken van wat de mensen in de stad willen en denken. Tegen de politiek in die mensen negeert die het vertrouwen in de overheid verliezend allang verloren hebben. Wij zijn er voor alle Rotterdammers.

Veel van jullie kennen mij. Ik loop tenslotte al een tijdje mee in de gemeenteraad en was vorige raadsperiode ook fractievoorzitter. Ik heb daarmee een brede kennis. Als woordvoerder heb ik me specifiek beziggehouden met onder meer wonen, werk en inkomen, onderwijs en cultuur. Mijn kennis en ervaring zal ik volop inzetten.

Daarbij weet ik dat we een steengoede fractie hebben. Die hadden we al met Sarah, Duygu en Amy als burgerlid. Met de komst van Dennis Tak zijn we in mijn ogen net als vorige jaren gewoon de beste fractie in de raad.

Ik hoop jullie zaterdag 13 januari bij de nieuwjaarsborrel op ons partijkantoor de hand te schudden bij het begin van dit nieuwe jaar.

Groetjes,

Co Engberts

Co Engberts

Co Engberts

In welke wijk/buurt woon je of ben je actief? Ik woon in het centrum, vlakbij station Blaak en de Binnenrotte. Welk beroep heb je? Sinds 2014 ben ik lid van de gemeenteraad. Verder werk ik nu bij het ministerie van VWS aan het programma ‘onbeperkt meedoen’. We zetten ons in om de belemmeringen voor mensen

Meer over Co Engberts