Allen welkom

3 januari 2024

UITNODIGING

In aanwezigheid van Burgemeester Ahmed Aboutaleb en veel al dan niet bekende stadgenoten uit politiek en samenleving vindt op zaterdag 13 januari a.s. in het PvdA kantoor, Willem Smalthof 95 in Rotterdam de feestelijke nieuwjaarsbijeenkomst van de Partij van Arbeid plaats. Laten we in deze tijden van polarisatie en verkettering gezamenlijk als Rotterdammers weer eens het glas heffen op onze stad en het welzijn van alle Rotterdammers.

Het ziet er naar uit dat het jaar 2024 zal worden gekenmerkt door een veranderend beeld van ons politieke bestel, ook in onze stad. Het wordt een tijd van zoeken naar een nieuw politiek evenwicht om de uitdagingen van onze onvoorspelbare wereld het hoofd te kunnen bieden. Het wordt een interessante doch woelige tijd!

Bestuur en fractie van de PvdA Rotterdam  nodigt alle leden van de gemeenteraad, leden van de wijkraden, vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties en overige belangstellenden uit voor de feestelijke nieuwjaarsbijeenkomst. Wij nemen afscheid van Richard Moti, die zijn functie als fractievoorzitter van de PvdA heeft verruild voor een baan bij de internationale vakbeweging. We staan stil bij het afgelopen jaar en filosoferen over de toekomst van onze stad. En we klinken natuurlijk op Rotterdam en elkaar!

Lijkt het je leuk om te komen? Bevestig dan je aanwezigheid door te hier te reageren op dit bericht.

Datum: Zaterdag 13 januari 2024
Tijd: Inloop vanaf 13.00, start om 14:00
Locatie: Willem Smalthof 95 te Rotterdam