31 oktober 2013

Gezocht: Stagiair campagne 2014

GEZOCHT: STAGIAIR CAMPAGNE 2014

Versterk het landelijk campagneteam en ondersteun de campagne in Rotterdam
Wil je een kijkje in de keuken van de PvdA nemen? Interesseer jij je voor politiek en wil je de kneepjes van het campagnevoeren in de vingers krijgen? De campagneafdeling van de Partij van de Arbeid is op zoek naar een enthousiaste stagiair (m/v) die één van de electoraal belangrijkste afdelingen,  Rotterdam, ter plaatse wil ondersteunen in de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2014. Periode:  15 nov. 2013 – 1 april 2014 (met mogelijkheid tot verlenging tot 1 juni 2014).

Je taken
Je takenpakket is divers en uitdagend. Je bent een brug tussen het landelijke en Rotterdamse campagneteam. Samen met het campagneteam in Amsterdam en Rotterdam denk je mee over acties en voert deze ook uit. Je adviseert het campagneteam in Rotterdam en helpt mee de geplande activiteiten te coördineren. Je schakelt daarbij voortdurend tussen politici, bestuur en vrijwilligers. Eén dag in de week werk je vanuit het landelijk partijbureau in Amsterdam en drie dagen in de week werk je op locatie in Rotterdam. De stage betreft een meewerkstage.

Profiel
Je moet zelfstandig kunnen werken en het leuk vinden om de handen uit de mouwen te steken. Je beschikt over goede sociale vaardigheden en werkt net zo goed zelfstandig als in een team. Je vindt het leuk om mensen te mobiliseren en kan goed organiseren. Je hebt bij voorkeur ervaring met campagnevoeren en het werken met vrijwilligers. Interesse in politiek, journalistiek, bestuur en maatschappelijke vraagstukken is een pre. Net als affiniteit met de PvdA, een actieve werkhouding en de bereidheid om ook buiten kantooruren te werken.

Wat bieden we?
Wij bieden je een leuke werkplek, enthousiaste collega’s en een stagevergoeding van 375 euro per maand. De invulling van je stageopdracht en werkdagen gebeurt in overleg. Je wordt begeleid door één van de medewerkers op het partijbureau in Amsterdam. Wil je niet als stagiair maar als vrijwilliger bij ons aan de gang, dan is dit ook mogelijk. In dat geval geldt een andere vergoeding namelijk 150 euro per maand.

Wat kun je bij ons leren?
Campagne voeren!
Projectmatig werken in een dynamische organisatie.

Solliciteren?
Lijkt het je leuk mee te helpen bij de campagne? Schroom niet en reageer. Stuur een mail naar: Sanneke Snuverink, ssnuverink@pvda.nl.