PvdA en GroenLinks: Samen op Weg!

22 juli 2023

Met een overweldigende meerderheid hebben de leden van de PvdA gekozen voor nauwere samenwerking op landelijk niveau met GroenLinks. Dat is een historisch besluit! Het betekent namelijk dat links Nederland in staat is de krachten te bundelen om de burgers van ons land een nieuw toekomstperspectief te bieden. Een perspectief op een andere meer sociale samenleving waar de uitbuiting van mens en milieu serieus wordt aangepakt. Met deze samenwerking staan PvdA en GroenLinks schouder aan schouder om de menselijke maat terug te brengen in de politiek en leiderschap te tonen op basis van een progressieve visie op het Nederland van morgen.

De opvattingen in beide partijen over de aanpak van de huidige sociale achterstanden en de noodzaak van een ingrijpende milieutransitie zijn vrijwel gelijkluidend, een uitstekende reden dus om de krachten te bundelen.

Het afdelingsbestuur roept alle leden en belangstellenden op actief mee te doen aan de gezamenlijke verkiezingscampagne met GroenLinks die binnenkort in volle hevigheid zal losbarsten. We realiseren ons hoe belangrijk het is voor onze stad en regio dat er een linkse regering aan de macht komt in Den Haag, zodat we het asociale beleid van het huidige stadsbestuur definitief kunnen beëindigen.

Wij zijn er klaar voor!

PvdA afdelingsbestuur Rotterdam.