Onderzoek naar stages op het MBO

7 december 2017

Ben je student op het MBO in Rotterdam? Of heeft u kinderen die op het MBO in Rotterdam studeren? Help ons dan om het MBO en de stages nog beter te maken!

Elke mbo-student krijgt er een keer mee te maken: vinden van een stage en vinden van werk. Voor veel studenten is het lastig. Hoe vind je een werkgever? Hoe leg je contact? Met wie? Hoe moet je je gedragen op een gesprek?

Wij willen graag weten hoe dat nu gaat, wat goede manieren zijn om een stage en werk te vinden, hoe we dingen beter kunnen maken.

Onderzoek naar stages op het MBO

Daarom vragen we je om deze enquête in te vullen. Je bent er misschien eventjes mee bezig, maar je helpt daarmee om het voor iedereen beter te krijgen. Met alle antwoorden en ideeën van zoveel mogelijk mensen kunnen wij goede voorstellen doen, zodat studenten sneller en makkelijker stage en werk vinden.

De antwoorden behandelen we anoniem. Onder de deelnemers verloten we vier bol.com bonnen van 25 euro. Als je die wil winnen dan vragen we je aan het einde van de enquête je mailadres. We zullen je dan ook op de hoogte houden van de uitkomsten van de enquête en wat we ermee gaan doen. Bovendien krijg je een uitnodiging voor de presentatie.

We hebben de vragenlijst gemaakt in samenwerking met SKIN Rotterdam (samen kerk in Nederland) en SPIOR (stichting platform Islamitische organisaties Rijnmond). Zij helpen ook om de enquête breed te verspreiden. Maar we hebben ook jullie hulp nodig. Deel daarom dit bericht zodat we zoveel mogelijk mensen bereiken.

KLIK HIER VOOR DE ENQUÊTE.

Hartelijk dank vast voor jullie hulp,

Namens de PvdA Rotterdam

Co Engberts, gemeenteraadslid